Ко хоће Евандра?

Бивши везиста Црвене звезде није више првотимац Порта!

Фудбал 06.01.2017 | 21:00
Ко хоће Евандра?
После две и по године, изгледа да је дошао крај Евандровој мисији у Порту. Некадашња “десетка” Црвене звезде се налази на листи прекобројних фудбалера у португалском великану.

Стручни штаб Порта на челу са Нуњом Ешпиритом Сантом је одлучио да прецрта Евандра и још двојицу фудбалера пред други део сезоне и они су пребачени у Б тим славних Змајева. Поред Евандра, прекобројни су Адријан Лопез некадашњи нападач Билбаа, Атлетико Мадрида и Виљареала, као и португалски везиста Сержо Оливеира. Порто се нада да поменути трилинг напустити клуб ове зиме, а за Адријана већ постоји интересовање неких клубова из Примере.

Евандро има уговор са Портом још годину и по дана и португалски клуб је спреман на опцију да га позајми некоме до лета, па да га онда прода. Ове сезоне му тренерЕшпирито Санто није пружао велику шансу. У првенству није одиграо ни минут, у квалификацијама и Лиги шампиона је два пута ушао са клупе, а у португалском купу је одиграо један меч. Био је то јасан знак да је некадашњи Звездин првотимац на танком леду код тренера.

Од доласка из Ешторила у лето 2014. године, Евандро је одиграо 58 мечева за Порто у свим такмичењима и уписао шест голова и две асистенције. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар