Ko hoće Evandra?

Bivši vezista Crvene zvezde nije više prvotimac Porta!

Fudbal 06.01.2017 | 21:00
Ko hoće Evandra?
Posle dve i po godine, izgleda da je došao kraj Evandrovoj misiji u Portu. Nekadašnja “desetka” Crvene zvezde se nalazi na listi prekobrojnih fudbalera u portugalskom velikanu.

Stručni štab Porta na čelu sa Nunjom Ešpiritom Santom je odlučio da precrta Evandra i još dvojicu fudbalera pred drugi deo sezone i oni su prebačeni u B tim slavnih Zmajeva. Pored Evandra, prekobrojni su Adrijan Lopez nekadašnji napadač Bilbaa, Atletiko Madrida i Viljareala, kao i portugalski vezista Seržo Oliveira. Porto se nada da pomenuti triling napustiti klub ove zime, a za Adrijana već postoji interesovanje nekih klubova iz Primere.

Evandro ima ugovor sa Portom još godinu i po dana i portugalski klub je spreman na opciju da ga pozajmi nekome do leta, pa da ga onda proda. Ove sezone mu trenerEšpirito Santo nije pružao veliku šansu. U prvenstvu nije odigrao ni minut, u kvalifikacijama i Ligi šampiona je dva puta ušao sa klupe, a u portugalskom kupu je odigrao jedan meč. Bio je to jasan znak da je nekadašnji Zvezdin prvotimac na tankom ledu kod trenera.

Od dolaska iz Eštorila u leto 2014. godine, Evandro je odigrao 58 mečeva za Porto u svim takmičenjima i upisao šest golova i dve asistencije. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar