"Дио промјене погледа на тенис"

Задовољство ми је што сам део ере која је променила поглед на тенис у земљи која до пре 10-15 година није имала тениску традицију, изјавио је најбољи српски тенисер Новак Ðоковић.

Свијет 06.01.2017 | 09:20
"Дио промјене погледа на тенис"
Он је у интервјуу за "Блиц" рекао да се искрено нада да то што се тенисерка Ана Ивановић повукла, неће значити почетак краја те успешне генерације, већ подстицај младим тенисерима и тенисеркама да наставе тим путем.

"Сигуран сам да у Србији има још доста талената који само чекају да буду откривени. Што се мене тиче, увек ћу се трудити свима да помогнем да ствари иду у правом смеру", казао је.

Он каже да је таленат који се већ са 15 година издваја је Олга Даниловић.

"Она има огроман потенцијал. Вредна је, радна, талентована. Прави бисер. Али не смемо да је истрошимо док је још јуниорка. Олга не сме да се форсира по сваку цену. Мора да чува снагу и енергију за професионални тенис", додао је Ðоковић.

О Олимпијским играма у Токију 2020. године, Ðоковић је навео да би волео да има жељу и вољу да игра за репрезентацију тада, али да је то ипак далеко.

Српски тенисер је рекао и да му недостаје да Божић проводи са породицом и да се нада да ће се у будућности то и десити.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво Новаце

06.01.2017 20:42

Браво Новаце. Браво и за побједу у полуфиналу, из које си се уздигао као феникс. Интересанто како нас Балканце, барем на овом форуму, судеци по коментарима, не интересујес Ти, ни као бриљантни спортиста ни као веома позитивна јавна лицност са ових простора, него нас интересују политицке и националне теме. Цеститам ТИ Бозиц, Теби и Твојој породици и зелим успјех у финалу.

ОДГОВОРИТЕ