"Dio promjene pogleda na tenis"

Zadovoljstvo mi je što sam deo ere koja je promenila pogled na tenis u zemlji koja do pre 10-15 godina nije imala tenisku tradiciju, izjavio je najbolji srpski teniser Novak Ðoković.

Svijet 06.01.2017 | 09:20
"Dio promjene pogleda na tenis"
On je u intervjuu za "Blic" rekao da se iskreno nada da to što se teniserka Ana Ivanović povukla, neće značiti početak kraja te uspešne generacije, već podsticaj mladim teniserima i teniserkama da nastave tim putem.

"Siguran sam da u Srbiji ima još dosta talenata koji samo čekaju da budu otkriveni. Što se mene tiče, uvek ću se truditi svima da pomognem da stvari idu u pravom smeru", kazao je.

On kaže da je talenat koji se već sa 15 godina izdvaja je Olga Danilović.

"Ona ima ogroman potencijal. Vredna je, radna, talentovana. Pravi biser. Ali ne smemo da je istrošimo dok je još juniorka. Olga ne sme da se forsira po svaku cenu. Mora da čuva snagu i energiju za profesionalni tenis", dodao je Ðoković.

O Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, Ðoković je naveo da bi voleo da ima želju i volju da igra za reprezentaciju tada, ali da je to ipak daleko.

Srpski teniser je rekao i da mu nedostaje da Božić provodi sa porodicom i da se nada da će se u budućnosti to i desiti.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bravo Novace

06.01.2017 21:42

Bravo Novace. Bravo i za pobjedu u polufinalu, iz koje si se uzdigao kao feniks. Interesanto kako nas Balkance, barem na ovom forumu, sudeci po komentarima, ne interesujes Ti, ni kao briljantni sportista ni kao veoma pozitivna javna licnost sa ovih prostora, nego nas interesuju politicke i nacionalne teme. Cestitam TI Bozic, Tebi i Tvojoj porodici i zelim uspjeh u finalu.

ODGOVORITE