Коначно проговорио моћни Леонардов менаџер...

ПАОК отпао 90 одсто, има понуде из Немачке и Енглеске! Контроверзни Димитриј Сељук који заступа Јају Туреа потврдио да Бразилац има откупну клаузулу и да је причао са руководством Партизана.

Фудбал 06.01.2017 | 19:00
Коначно проговорио моћни Леонардов менаџер...
Иде- остаје, иде - остаје… Већ недељама траје клацкалица око судбине Партизановог најбољег играча Леонарда, а сада је први у јавност изашао и његов менаџер. ДимитријСељук. Име познато у целој фудбалској Европи. Контроверзни агент и човек који води каријеру Јаје Туреа. Познат по оним жестоким вербалним окршајима са Пепом Гвардиолом.

Сељук заступа Леонарда и за грчке медије је причао о могућности да Лео појача ПАОК у овом прелазном року као што су неки медији из Солуна јутрос заталасали фудбалску јавност.

Али од Леонардове селидбе међу грчке црно-беле изгледа да нема ништа. Макар се то може закључлити из Сељкуових речи. Навијачи Партизана могу да буду спокојни. Макар до лета… Тако нешто је Ивица Илиев и најавио, а ово је прилично јака потврда његових речи,

“Постоји интерес из ПАОК-а, али не постоји званична понуда. Никад не реци никад, али 90 одсто неће доћи у ПАОК. Данас сам причао са људима из Партизана и они не желе да га продају у овом прелазном року. Ипак, имам папире у рукама које нећу искористити сада већ следећег лета када се клуб неће питати ништа јер Лео има откупну клаузулу. Имам понуде из Енглеске и Немачке за њега”, рекао је Сељук нашим грчким колегама у Солуну. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар