Konačno progovorio moćni Leonardov menadžer...

PAOK otpao 90 odsto, ima ponude iz Nemačke i Engleske! Kontroverzni Dimitrij Seljuk koji zastupa Jaju Turea potvrdio da Brazilac ima otkupnu klauzulu i da je pričao sa rukovodstvom Partizana.

Fudbal 06.01.2017 | 19:00
Konačno progovorio moćni Leonardov menadžer...
Ide- ostaje, ide - ostaje… Već nedeljama traje klackalica oko sudbine Partizanovog najboljeg igrača Leonarda, a sada je prvi u javnost izašao i njegov menadžer. DimitrijSeljuk. Ime poznato u celoj fudbalskoj Evropi. Kontroverzni agent i čovek koji vodi karijeru Jaje Turea. Poznat po onim žestokim verbalnim okršajima sa Pepom Gvardiolom.

Seljuk zastupa Leonarda i za grčke medije je pričao o mogućnosti da Leo pojača PAOK u ovom prelaznom roku kao što su neki mediji iz Soluna jutros zatalasali fudbalsku javnost.

Ali od Leonardove selidbe među grčke crno-bele izgleda da nema ništa. Makar se to može zaključliti iz Seljkuovih reči. Navijači Partizana mogu da budu spokojni. Makar do leta… Tako nešto je Ivica Iliev i najavio, a ovo je prilično jaka potvrda njegovih reči,

“Postoji interes iz PAOK-a, ali ne postoji zvanična ponuda. Nikad ne reci nikad, ali 90 odsto neće doći u PAOK. Danas sam pričao sa ljudima iz Partizana i oni ne žele da ga prodaju u ovom prelaznom roku. Ipak, imam papire u rukama koje neću iskoristiti sada već sledećeg leta kada se klub neće pitati ništa jer Leo ima otkupnu klauzulu. Imam ponude iz Engleske i Nemačke za njega”, rekao je Seljuk našim grčkim kolegama u Solunu. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar