Партизанов прелазни рок из угла Ивице Илиева...

Имамо замену за Јевтовића! О Палочевићу и Вујадиновићу... Али и о неопходним продајама...

Фудбал 06.01.2017 | 22:00
Партизанов прелазни рок из угла Ивице Илиева...
Леандре Тавамба, Никола Вујадиновић и - крај! Нико више није на почетном списку жеља Партизанове управе у предстојећем прелазном року. Ангажман камерунског нападача је завршен још у новембру, приводи се крају и долазак штопера кинеског Пекинг Ентерпрајза, а без обзира што се као потенцијална мета помиње и Александар Палочевић, из Хумске 1 уверавају да тај трансфер није известан.

Упркос признању понајбољег играча Војводине да његов менажер преговара са управом црно-белих.

„Изгледа да више ви знате него ја“, осмехом је дочекао Ивица Илиев питање МОЗЗАРТ Спорта о доласку Палочевића.

Појаснио је:

„Не знам одакле се појавила прича да ћемо да доведемо Палочевића. Да се разумемо, дечко је добар, поседује квалитет за Партизан, али чак и у случају и да Немања Михајловић и Ален Стевановић истовремено оду, а он дође, питање је да ли је бољи од играча које још држимо на радару“.

На још један, по свему судећи пресудан детаљ, указује спортски директор Партизана.

„Ја нисам звао Палочевића. Колико знам, није ни тренер Марко Николић. Тачно је само да смо га у интерним разговорима помињали као фудбалера који је играма одскочио у јесењем делу сезоне“.

Илиев уверава да великих промена играчког кадра ове зиме неће бити.

„Генерално, већи део посла смо завршили. Довели смо Тавамбу, желимо Вујадиновића, можда левог бека (Мохамед ел Монир, оп. аут.), ако се деси да стигне добра понуда за Милетића. Што се тиче задњег везног, ако оде Марко Јевтовић имамо спремну замену за њега. Дакле, сад је приоритет да завршимо посао око довођења штопера“.

Ивица Илиев је поновио да је сигурно да Бразилци Леонардо и Евертон остају најмање до краја европских квалификација, да Ален Стевановић има понуду Анталије, као и да ће клуб реаговати само уколико дође понуда за неког од играча означених за продају. На том спискус су: Никола Ђурђић, Валери Божинов, Немања Михајловић, Марко Јевтовић...

„Постоје два или три играча чијим бисмо трансферима попунили буџет. Ако не буде понуда за неког од ових побројаних, на пример до 25. јануара, онда ћемо проценити да ли можемо да реализујемо неки други трансфер којим бисмо обезбедили средства за живот клуба. Оно око чега навијачи не би требало да брину је да сигурно тим неће испаштати, као и да ћемо у другом делу сезоне бити јачи него јесенас“, додао је спортски директор Партизана.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар