Partizanov prelazni rok iz ugla Ivice Ilieva...

Imamo zamenu za Jevtovića! O Paločeviću i Vujadinoviću... Ali i o neophodnim prodajama...

Fudbal 06.01.2017 | 22:00
Partizanov prelazni rok iz ugla Ivice Ilieva...
Leandre Tavamba, Nikola Vujadinović i - kraj! Niko više nije na početnom spisku želja Partizanove uprave u predstojećem prelaznom roku. Angažman kamerunskog napadača je završen još u novembru, privodi se kraju i dolazak štopera kineskog Peking Enterprajza, a bez obzira što se kao potencijalna meta pominje i Aleksandar Paločević, iz Humske 1 uveravaju da taj transfer nije izvestan.

Uprkos priznanju ponajboljeg igrača Vojvodine da njegov menažer pregovara sa upravom crno-belih.

„Izgleda da više vi znate nego ja“, osmehom je dočekao Ivica Iliev pitanje MOZZART Sporta o dolasku Paločevića.

Pojasnio je:

„Ne znam odakle se pojavila priča da ćemo da dovedemo Paločevića. Da se razumemo, dečko je dobar, poseduje kvalitet za Partizan, ali čak i u slučaju i da Nemanja Mihajlović i Alen Stevanović istovremeno odu, a on dođe, pitanje je da li je bolji od igrača koje još držimo na radaru“.

Na još jedan, po svemu sudeći presudan detalj, ukazuje sportski direktor Partizana.

„Ja nisam zvao Paločevića. Koliko znam, nije ni trener Marko Nikolić. Tačno je samo da smo ga u internim razgovorima pominjali kao fudbalera koji je igrama odskočio u jesenjem delu sezone“.

Iliev uverava da velikih promena igračkog kadra ove zime neće biti.

„Generalno, veći deo posla smo završili. Doveli smo Tavambu, želimo Vujadinovića, možda levog beka (Mohamed el Monir, op. aut.), ako se desi da stigne dobra ponuda za Miletića. Što se tiče zadnjeg veznog, ako ode Marko Jevtović imamo spremnu zamenu za njega. Dakle, sad je prioritet da završimo posao oko dovođenja štopera“.

Ivica Iliev je ponovio da je sigurno da Brazilci Leonardo i Everton ostaju najmanje do kraja evropskih kvalifikacija, da Alen Stevanović ima ponudu Antalije, kao i da će klub reagovati samo ukoliko dođe ponuda za nekog od igrača označenih za prodaju. Na tom spiskus su: Nikola Đurđić, Valeri Božinov, Nemanja Mihajlović, Marko Jevtović...

„Postoje dva ili tri igrača čijim bismo transferima popunili budžet. Ako ne bude ponuda za nekog od ovih pobrojanih, na primer do 25. januara, onda ćemo proceniti da li možemo da realizujemo neki drugi transfer kojim bismo obezbedili sredstva za život kluba. Ono oko čega navijači ne bi trebalo da brinu je da sigurno tim neće ispaštati, kao i da ćemo u drugom delu sezone biti jači nego jesenas“, dodao je sportski direktor Partizana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar