Јо-Јо неће Кинезе и дупло више пара: Пао договор са Севиљом!

Црногорски нападач се одупро жељи Интера да га прода у Кину и имаће шансу да оживи каријеру код сјајног тренера у сјајном клубу!

Фудбал 06.01.2017 | 18:00
Јо-Јо неће Кинезе и дупло више пара: Пао договор са Севиљом!
Дошао је Стеван Јоветић као велико појачање у Интер, задужио “десетку”, требало је да буде вођа напада Неразура, али ће напустити милански клуб као горку епизоду у каријери. Из тмурне Ломабардије и још тмурнијег Интера, Јоветић се сели у сунцем окупану Севиљу и клуб који је рехабилитовао многе каријере и опет их учинио великима.

Италијански и шпански медији јављају: Договор је постигнут, Јо-Јо се сели у Севиљу! На позајмицу до краја сезоне, а шпански клуб има опцију (не и обавезу) да откупи уговор. Још само неке ситнице да буду решене…

Севиља ће бити идеална станица Црногорцу да оживи каријеру. Многи пре њега су успели у томе носећи дрес клуба из Андалузије. Севиљин трансфер гуру Монћи је данас успео да склопи споразум са Интером. Неразури се налазе у оближној Марбељи на припремама, па Монћију није било далеко да их посети.

Иако је Интер наговарао Јоветића да се пресели у Кину, црногорски нападач је спортске ставио пре финансијских интереса. Интеров план је био да Јоветића проследи у Ђангсу. Клуб који има исте газде као Интер - моћну компанију Сунинг. Интеру је требало да припадне 15.000.000 евра за обештећење, а Јоветићу је нуђен трогодишњи уговор вредан 8.000.000 евра по сезони. Дупло више од онога што зарађује у Интеру…

Ипак, решио је да каријеру настави у Шпанији. Тамо ће бити значајно појачање за напад Севиљиног тима. Тренер Сампаоли је инсистирао на појачању у нападу, а Јоветић је профил играча који би идеално могао да се уклопи у Сампаолијеву визију фудбала и актуелни тим Севиље. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар