Jo-Jo neće Kineze i duplo više para: Pao dogovor sa Seviljom!

Crnogorski napadač se odupro želji Intera da ga proda u Kinu i imaće šansu da oživi karijeru kod sjajnog trenera u sjajnom klubu!

Fudbal 06.01.2017 | 18:00
Jo-Jo neće Kineze i duplo više para: Pao dogovor sa Seviljom!
Došao je Stevan Jovetić kao veliko pojačanje u Inter, zadužio “desetku”, trebalo je da bude vođa napada Nerazura, ali će napustiti milanski klub kao gorku epizodu u karijeri. Iz tmurne Lomabardije i još tmurnijeg Intera, Jovetić se seli u suncem okupanu Sevilju i klub koji je rehabilitovao mnoge karijere i opet ih učinio velikima.

Italijanski i španski mediji javljaju: Dogovor je postignut, Jo-Jo se seli u Sevilju! Na pozajmicu do kraja sezone, a španski klub ima opciju (ne i obavezu) da otkupi ugovor. Još samo neke sitnice da budu rešene…

Sevilja će biti idealna stanica Crnogorcu da oživi karijeru. Mnogi pre njega su uspeli u tome noseći dres kluba iz Andaluzije. Seviljin transfer guru Monći je danas uspeo da sklopi sporazum sa Interom. Nerazuri se nalaze u obližnoj Marbelji na pripremama, pa Monćiju nije bilo daleko da ih poseti.

Iako je Inter nagovarao Jovetića da se preseli u Kinu, crnogorski napadač je sportske stavio pre finansijskih interesa. Interov plan je bio da Jovetića prosledi u Đangsu. Klub koji ima iste gazde kao Inter - moćnu kompaniju Suning. Interu je trebalo da pripadne 15.000.000 evra za obeštećenje, a Jovetiću je nuđen trogodišnji ugovor vredan 8.000.000 evra po sezoni. Duplo više od onoga što zarađuje u Interu…

Ipak, rešio je da karijeru nastavi u Španiji. Tamo će biti značajno pojačanje za napad Seviljinog tima. Trener Sampaoli je insistirao na pojačanju u napadu, a Jovetić je profil igrača koji bi idealno mogao da se uklopi u Sampaolijevu viziju fudbala i aktuelni tim Sevilje. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar