Принц Чарлс "шврљао", Камила га тукла!?

Бекингемска палата се тресе! Принц Чарлс љубио жене, мушке лутке, Камила га гађала фигурицом, ударала га...

Свијет 05.01.2017 | 22:45
Принц Чарлс "шврљао", Камила га тукла!?
Према тврдњама нове биографије "Принце Цхарлес: Тхе Пассионс анд Парадоxес оф ан Импробабле Лифе", 68-годишњи британски принц имао је својевремено љубавну аферу са Сју Таузенд и то док је био у браку са принцезом Дајаном, али и садашњом супругом Камилом!

Таблоид Радар Онлине објавио је да је Камила, после ових информација, била скрхана, разочарана и веома љута, јер је живела у убеђењу да је управо она смирила "плејбоја" Чарлса.

Када је сазнала за ово, Камила је "експлодирала", гађала је Чарлса неком фигурицом (и промашила), а онда га је ударала шакама.

"Камила је лукава, користила је секс да би држала Чарлса под контролом, ни не сањајући да је он паралелно био са другом женом. Када је још сазнала да је та жена млађа од ње, и лепша верзија ње, то је тек бацило у несвест и лудило", рекао је неименовани извор за Рада Онлине.

Исти извор је додао: "Кад Камила побесни онда не преза ништа да сручи у лице. Гађала га је фигурицом и урлала на њега: 'Како си могао ово да ми урадиш, да ме превариш и јавно ме понизиш?' Чарлс је пробао да се оправда, рекавши јој да је то само пријатељица, али Камила му није поверовала и почела је да га бије!".

Поменута Сју Таузенд, која је иначе била удата за Чарлсовог пријатеља, својевремено је признала да је имала "одређени однос" са принцом Чарлсом.

"Не бих рекла да је то била романса. Да, били смо блиски, али то је било давно", рекла је Сју биографкињи Сели Бедел Смит.

Анонимни извор Радар Онлине наводи и да је 69-годишња Камила "сломљена".

"Издржала је све Чарлсове романсе, укључујући Барбару Стрејсенд и наводну тајну везу са Кетрин-Зитом Џонс... Чак му је опростила и кад је видела снимак са безбедносних камера како љуби мушку лутку. Увек је жмурила на Чарлсову наклоност мушком полу, јер је одувек желела да постане краљица", наводи тај извор.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар