Princ Čarls "švrljao", Kamila ga tukla!?

Bekingemska palata se trese! Princ Čarls ljubio žene, muške lutke, Kamila ga gađala figuricom, udarala ga...

Svijet 05.01.2017 | 22:45
Princ Čarls "švrljao", Kamila ga tukla!?
Prema tvrdnjama nove biografije "Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life", 68-godišnji britanski princ imao je svojevremeno ljubavnu aferu sa Sju Tauzend i to dok je bio u braku sa princezom Dajanom, ali i sadašnjom suprugom Kamilom!

Tabloid Radar Online objavio je da je Kamila, posle ovih informacija, bila skrhana, razočarana i veoma ljuta, jer je živela u ubeđenju da je upravo ona smirila "plejboja" Čarlsa.

Kada je saznala za ovo, Kamila je "eksplodirala", gađala je Čarlsa nekom figuricom (i promašila), a onda ga je udarala šakama.

"Kamila je lukava, koristila je seks da bi držala Čarlsa pod kontrolom, ni ne sanjajući da je on paralelno bio sa drugom ženom. Kada je još saznala da je ta žena mlađa od nje, i lepša verzija nje, to je tek bacilo u nesvest i ludilo", rekao je neimenovani izvor za Rada Online.

Isti izvor je dodao: "Kad Kamila pobesni onda ne preza ništa da sruči u lice. Gađala ga je figuricom i urlala na njega: 'Kako si mogao ovo da mi uradiš, da me prevariš i javno me poniziš?' Čarls je probao da se opravda, rekavši joj da je to samo prijateljica, ali Kamila mu nije poverovala i počela je da ga bije!".

Pomenuta Sju Tauzend, koja je inače bila udata za Čarlsovog prijatelja, svojevremeno je priznala da je imala "određeni odnos" sa princom Čarlsom.

"Ne bih rekla da je to bila romansa. Da, bili smo bliski, ali to je bilo davno", rekla je Sju biografkinji Seli Bedel Smit.

Anonimni izvor Radar Online navodi i da je 69-godišnja Kamila "slomljena".

"Izdržala je sve Čarlsove romanse, uključujući Barbaru Strejsend i navodnu tajnu vezu sa Ketrin-Zitom Džons... Čak mu je oprostila i kad je videla snimak sa bezbednosnih kamera kako ljubi mušku lutku. Uvek je žmurila na Čarlsovu naklonost muškom polu, jer je oduvek želela da postane kraljica", navodi taj izvor.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar