Новак: Три меча, три побједе, срећан сам!

Новак Ђоковић рекао је да је срећан што је на почетку нове сезоне везао три победе и додао да се радује изазовима који су пред њим.

Тенис 06.01.2017 | 08:45
Новак: Три меча, три побједе, срећан сам!
"Ово је изузетно леп начин да се почне сезона. Три меча и три победе, срећан сам због тога. Тек смо на почетку, има још доста да се игра, али се радујем томе", рекао је Ђоковић.

Српски тенисер се пласирао у полуфинале турнира у Дохи, пошто је у четвртфиналу победио Чеха Радека Штепанека у два сета, 6:3 и 6:3. Услови за игру били су отежани, пошто је дувао јак ветар.

"То је увек велики тест, играти по ветру, али исто је и за мене и за њега. Лепо је видети толико публике, надам се да сте сви уживали, знам да је хладно", рекао је српски тенисер.

Ђоковић је додао да 38-годишњи Штепанек заслужује поштовање, с обзиром да је већ много година редован учесник тура и у појединачној и дубл конкуренцији.

"Он је један од играча које морате да поштујете... Дуго је на туру, сјајан је момак, морате да водите рачуна како ћете да играте против њега", рекао је Ђоковић.

Ђоковић ће се у полуфиналу састати с Шпанцем Фернандом Вердаском, који је у четвртфиналу био бољи од Хрвата Иве Карловића.

Турнир у Катару је из категорије АТП 250, а игра се за укупни наградни фонд од 1,1 милиона долара.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар