Novak: Tri meča, tri pobjede, srećan sam!

Novak Đoković rekao je da je srećan što je na početku nove sezone vezao tri pobede i dodao da se raduje izazovima koji su pred njim.

Tenis 06.01.2017 | 08:45
Novak: Tri meča, tri pobjede, srećan sam!
"Ovo je izuzetno lep način da se počne sezona. Tri meča i tri pobede, srećan sam zbog toga. Tek smo na početku, ima još dosta da se igra, ali se radujem tome", rekao je Đoković.

Srpski teniser se plasirao u polufinale turnira u Dohi, pošto je u četvrtfinalu pobedio Čeha Radeka Štepaneka u dva seta, 6:3 i 6:3. Uslovi za igru bili su otežani, pošto je duvao jak vetar.

"To je uvek veliki test, igrati po vetru, ali isto je i za mene i za njega. Lepo je videti toliko publike, nadam se da ste svi uživali, znam da je hladno", rekao je srpski teniser.

Đoković je dodao da 38-godišnji Štepanek zaslužuje poštovanje, s obzirom da je već mnogo godina redovan učesnik tura i u pojedinačnoj i dubl konkurenciji.

"On je jedan od igrača koje morate da poštujete... Dugo je na turu, sjajan je momak, morate da vodite računa kako ćete da igrate protiv njega", rekao je Đoković.

Đoković će se u polufinalu sastati s Špancem Fernandom Verdaskom, koji je u četvrtfinalu bio bolji od Hrvata Ive Karlovića.

Turnir u Kataru je iz kategorije ATP 250, a igra se za ukupni nagradni fond od 1,1 miliona dolara.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar