Тајчи у затвору, а ево који је разлог

Татјану Матејаш Тајчи памтимо по песми "Хајде да лудујемо ове ноћи" којом је представљала Југославију на Евросонгу 1990. године. Данас води потпуно другачији живот.

Свијет 05.01.2017 | 14:20
Тајчи у затвору, а ево који је разлог
Тајчи је напустила Хрватску деведесетих и нови дом пронашла у Сједињеним Америчким Државама, где је упознала садашњег супруга Метјуа Камерона, чије презиме данас носи, и са њим добила тројицу синова.

Данас живи у Нешвилу у држави Тенеси, води свој ток-шоу "Буђење у Америци", пише колумне за Хафингрон пост, а недавно је започела и с менторским радом у затвору са злостављаним женама.

"Најзначајнија промена је то што сам напокон постала храбра да будем ја, и ослободила се страхова од критичара и оних којима сам раније давала право да ме својим очекивањима и мишљењима одређују, подређују и умањују моју вредност. Поносна сам што сам без страха рекла "да" раду са женама које су преживеле злостављања, трговину сексом и зависност о дроги, и нашла се у затвору у улози менторке", рекла је Тајчи.

Извор: царице.еу

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тетак Мата

05.01.2017 20:03

Не би ни ту пјесму пјевала да у то вријеме није био њен тата Станко Матејаш музички уредник на радио Загребу па су стално пуштали ту пјесму а она је хтјела естради доказат да је она талент и да ће успјети без тате и да ће наступити на бродвеју ал се мало прешла па је радила у пицерији као конобарица и нашла тамо некога. Од срама се не може вратити у Хрватску, тата умро и нема можда пара. Ово су сто посто тачне информације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пед

05.01.2017 21:46

Тотална лаж