Tajči u zatvoru, a evo koji je razlog

Tatjanu Matejaš Tajči pamtimo po pesmi "Hajde da ludujemo ove noći" kojom je predstavljala Jugoslaviju na Evrosongu 1990. godine. Danas vodi potpuno drugačiji život.

Svijet 05.01.2017 | 14:20
Tajči u zatvoru, a evo koji je razlog
Tajči je napustila Hrvatsku devedesetih i novi dom pronašla u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je upoznala sadašnjeg supruga Metjua Kamerona, čije prezime danas nosi, i sa njim dobila trojicu sinova.

Danas živi u Nešvilu u državi Tenesi, vodi svoj tok-šou "Buđenje u Americi", piše kolumne za Hafingron post, a nedavno je započela i s mentorskim radom u zatvoru sa zlostavljanim ženama.

"Najznačajnija promena je to što sam napokon postala hrabra da budem ja, i oslobodila se strahova od kritičara i onih kojima sam ranije davala pravo da me svojim očekivanjima i mišljenjima određuju, podređuju i umanjuju moju vrednost. Ponosna sam što sam bez straha rekla "da" radu sa ženama koje su preživele zlostavljanja, trgovinu seksom i zavisnost o drogi, i našla se u zatvoru u ulozi mentorke", rekla je Tajči.

Izvor: carice.eu

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tetak Mata

05.01.2017 21:03

Ne bi ni tu pjesmu pjevala da u to vrijeme nije bio njen tata Stanko Matejaš muzički urednik na radio Zagrebu pa su stalno puštali tu pjesmu a ona je htjela estradi dokazat da je ona talent i da će uspjeti bez tate i da će nastupiti na brodveju al se malo prešla pa je radila u piceriji kao konobarica i našla tamo nekoga. Od srama se ne može vratiti u Hrvatsku, tata umro i nema možda para. Ovo su sto posto tačne informacije.

ODGOVORITE
Name

ped

05.01.2017 22:46

Totalna laž