Јоветић би да оживи каријеру, Интер би да заради...

Шпанија или Кина и силне неке нуле на уговору? Ђенгсу најозбиљнији кандидат!

Фудбал 06.01.2017 | 12:00
Јоветић би да оживи каријеру, Интер би да заради...
Хорхе Сампаоли може само да чека. Интер се није баш понео лепо према Стевану Јоветићу, али ко још у модерном фудбалу пита играча шта он жели? Јоветић, иначе, жели кодСампаолија у Севиљу, али кинеске власнике Неразура занима само како да зараде. И због тога - Кина као опција.

Севиља, наиме, не воли да се разбацује новцем, па Интеру нуди свега 1.500.000 евра за позајмицу уз право откупа ако процени да је Јоветић још играч који може да прави разлику. Интер би 10.000.000 одмах. Ту компромиса нема.

Приликом пословања са Кинезима нема ни потребе да га буде. Ђенгсу је наводно спреман да одмах издвоји 15.000.000 за обештећење и притом “подмаже“ Јоветића са 8.000.000. Тиме би Интер у потпуности испеглао финансијске књиге, а добро је познато да га Уефина правила о фер плеју озбиљно притискају. Ако посао са Ђенгсуом и пропадне - ту је Пекинг Гуоан.

Међутим, Јоветић је тврдоглав. И нема разлога да било шта чини Интеру. Летос су га “преварили“ тако што му нису дозволили да се врати у Фјорентину. Ове јесени се није наиграо. Менаџер Фали Рамадани је добио јасан задатак од играча: “Одведи ме у Севиљу“. Сунинг наводно већ месец дана покушава да убеди црногорског аса да изабере Кину. Засад - никакви резултати.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар