Jovetić bi da oživi karijeru, Inter bi da zaradi...

Španija ili Kina i silne neke nule na ugovoru? Đengsu najozbiljniji kandidat!

Fudbal 06.01.2017 | 12:00
Jovetić bi da oživi karijeru, Inter bi da zaradi...
Horhe Sampaoli može samo da čeka. Inter se nije baš poneo lepo prema Stevanu Jovetiću, ali ko još u modernom fudbalu pita igrača šta on želi? Jovetić, inače, želi kodSampaolija u Sevilju, ali kineske vlasnike Nerazura zanima samo kako da zarade. I zbog toga - Kina kao opcija.

Sevilja, naime, ne voli da se razbacuje novcem, pa Interu nudi svega 1.500.000 evra za pozajmicu uz pravo otkupa ako proceni da je Jovetić još igrač koji može da pravi razliku. Inter bi 10.000.000 odmah. Tu kompromisa nema.

Prilikom poslovanja sa Kinezima nema ni potrebe da ga bude. Đengsu je navodno spreman da odmah izdvoji 15.000.000 za obeštećenje i pritom “podmaže“ Jovetića sa 8.000.000. Time bi Inter u potpunosti ispeglao finansijske knjige, a dobro je poznato da ga Uefina pravila o fer pleju ozbiljno pritiskaju. Ako posao sa Đengsuom i propadne - tu je Peking Guoan.

Međutim, Jovetić je tvrdoglav. I nema razloga da bilo šta čini Interu. Letos su ga “prevarili“ tako što mu nisu dozvolili da se vrati u Fjorentinu. Ove jeseni se nije naigrao. Menadžer Fali Ramadani je dobio jasan zadatak od igrača: “Odvedi me u Sevilju“. Suning navodno već mesec dana pokušava da ubedi crnogorskog asa da izabere Kinu. Zasad - nikakvi rezultati.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar