Гвардиола му не нуди нови уговор, Коларов дефинитивно иде?

Интересује се Галатасарај...

Фудбал 05.01.2017 | 20:30
Гвардиола му не нуди нови уговор, Коларов дефинитивно иде?
Шушкало се још летос, међутим, Александар Коларов је изненадио фудбалску планету у улози штопера каквог је Пеп Гвардиола тражио. Међутим, судећи по последњим информацијама са острва, љубав је била кратког даха, пошто тренер Манчестер Ситија још није понудио 31-годишњем Србину нови уговор што ће условити и дефинитиван растанак. 

Коларову уговор тежак 90.000 фунти недељно (105.000 евра) истиче на крају сезоне, па је већ сада слободан да преговора са заинтересованим клубовима. Баш зато се овако одуговлачење Гвардиоле тумачи као најава разлаза. Тешко да ће се десити пре лета. Како наводи таблоид Сан Коларову се, сасвим логично, остаје на Етихаду и после тога, али шеф струке планира да подмлади екипу.

Иначе, енглески медији наводе да се Галатасарај најозбиљније интересује за српског репрезентативца, који је члан Ситија још од лета 2010. године, а у међувремену је освојио две титуле у Премијер лиги, ФА куп, два Лига купа, те Комјунити Шилд. Успут је и неколико пута натерао тренере да се предомисле и у последњем часу изаберу његов останак на плавој страни Манчестера.

Само, Гвардиола је посебно чудна цвећка. Тврдоглав толико да уме да отера и најомиљеније играче само да би демонстрирао ко се пита. А Коларов ни међ Ситијевим навијачима нема подршку какву је имао раније, иако се његов допринос Ситијевом успону у европске врхове не да оспорити.

Иначе, раније се писало да Гвардиола на левом беку види једног од двојице асова Бајерна:Давида Алабу - што је мало вероватно - или Хуана Бертната.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар