Gvardiola mu ne nudi novi ugovor, Kolarov definitivno ide?

Interesuje se Galatasaraj...

Fudbal 05.01.2017 | 20:30
Gvardiola mu ne nudi novi ugovor, Kolarov definitivno ide?
Šuškalo se još letos, međutim, Aleksandar Kolarov je iznenadio fudbalsku planetu u ulozi štopera kakvog je Pep Gvardiola tražio. Međutim, sudeći po poslednjim informacijama sa ostrva, ljubav je bila kratkog daha, pošto trener Mančester Sitija još nije ponudio 31-godišnjem Srbinu novi ugovor što će usloviti i definitivan rastanak. 

Kolarovu ugovor težak 90.000 funti nedeljno (105.000 evra) ističe na kraju sezone, pa je već sada slobodan da pregovora sa zainteresovanim klubovima. Baš zato se ovako odugovlačenje Gvardiole tumači kao najava razlaza. Teško da će se desiti pre leta. Kako navodi tabloid San Kolarovu se, sasvim logično, ostaje na Etihadu i posle toga, ali šef struke planira da podmladi ekipu.

Inače, engleski mediji navode da se Galatasaraj najozbiljnije interesuje za srpskog reprezentativca, koji je član Sitija još od leta 2010. godine, a u međuvremenu je osvojio dve titule u Premijer ligi, FA kup, dva Liga kupa, te Komjuniti Šild. Usput je i nekoliko puta naterao trenere da se predomisle i u poslednjem času izaberu njegov ostanak na plavoj strani Mančestera.

Samo, Gvardiola je posebno čudna cvećka. Tvrdoglav toliko da ume da otera i najomiljenije igrače samo da bi demonstrirao ko se pita. A Kolarov ni međ Sitijevim navijačima nema podršku kakvu je imao ranije, iako se njegov doprinos Sitijevom usponu u evropske vrhove ne da osporiti.

Inače, ranije se pisalo da Gvardiola na levom beku vidi jednog od dvojice asova Bajerna:Davida Alabu - što je malo verovatno - ili Huana Bertnata.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar