Прва понуда за Леонарда - 1.000.000 евра!

ПАОК спреман да иде и до 2.500.000, посао зависи и од Галатасараја...

Фудбал 05.01.2017 | 22:00
Прва понуда за Леонарда - 1.000.000 евра!
Партизан је рекао „није на продају“, међутим, партије и голови Леонарда да Силве Созе очито нису прошле незапажено, па је на адресу црно-белих већ стигла прва понуда за бразилског везисту.

Како јављају многобројни грчки медији, ПАОК је ставио на сто 1.000.000 евра за првог стрелца Суперлиге Србије, који се екипи из Солуна допао још током октобарског сусрта збратимљених клубова. Новац који је клуб српског тренера Владимира Ивића спреман да пребаци на рачун Београђана сигурно не задовољава апетите Парног ваљак и нема сумње да ће ова понуда бити глатко одбијена.

Е сад: у Грчкој знају да Леонардо има излазну клаузулу у вредности од 2.500.000 евра и како су нам пренеле тамошње колеге то неће бити проблема ПАОК-у да плати, јер се спрема трансфер Гарија Родригеза у Галатасарај. ПАОК ће на име обештећења добити 3.500.000 евра и према доступним информацијама спреман је да се „отвори“ више од почетне суме, односно да у лику Леонарда пронађу решење за крилну позицију.

Грци пишу и да ће ПАОК покушати да искористи добре везе са Партизаном, као и чињеницу да је Ивица Илиев некад предводио напад екипе са „Тумба“ стадиона, али остаје да се види хоће ли актуелни освајач Купа Србије успети да задржи важну полугу тима.

Уосталом, договорено је да Леонардо и Евертон добију повишице, а исто тако Илиев је пре две седмице рекао да је с њима направио договор према коме обојица остају на Топчидерском брду до краја квалификација за једну од европских такмичења, наредног лета.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар