Prva ponuda za Leonarda - 1.000.000 evra!

PAOK spreman da ide i do 2.500.000, posao zavisi i od Galatasaraja...

Fudbal 05.01.2017 | 22:00
Prva ponuda za Leonarda - 1.000.000 evra!
Partizan je rekao „nije na prodaju“, međutim, partije i golovi Leonarda da Silve Soze očito nisu prošle nezapaženo, pa je na adresu crno-belih već stigla prva ponuda za brazilskog vezistu.

Kako javljaju mnogobrojni grčki mediji, PAOK je stavio na sto 1.000.000 evra za prvog strelca Superlige Srbije, koji se ekipi iz Soluna dopao još tokom oktobarskog susrta zbratimljenih klubova. Novac koji je klub srpskog trenera Vladimira Ivića spreman da prebaci na račun Beograđana sigurno ne zadovoljava apetite Parnog valjak i nema sumnje da će ova ponuda biti glatko odbijena.

E sad: u Grčkoj znaju da Leonardo ima izlaznu klauzulu u vrednosti od 2.500.000 evra i kako su nam prenele tamošnje kolege to neće biti problema PAOK-u da plati, jer se sprema transfer Garija Rodrigeza u Galatasaraj. PAOK će na ime obeštećenja dobiti 3.500.000 evra i prema dostupnim informacijama spreman je da se „otvori“ više od početne sume, odnosno da u liku Leonarda pronađu rešenje za krilnu poziciju.

Grci pišu i da će PAOK pokušati da iskoristi dobre veze sa Partizanom, kao i činjenicu da je Ivica Iliev nekad predvodio napad ekipe sa „Tumba“ stadiona, ali ostaje da se vidi hoće li aktuelni osvajač Kupa Srbije uspeti da zadrži važnu polugu tima.

Uostalom, dogovoreno je da Leonardo i Everton dobiju povišice, a isto tako Iliev je pre dve sedmice rekao da je s njima napravio dogovor prema kome obojica ostaju na Topčiderskom brdu do kraja kvalifikacija za jednu od evropskih takmičenja, narednog leta.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar