Пожар у Сарајеву: Једна жртва

У пожару који је послије поноћи избио у стану у центру Сарајева смртно је страдала једна особа, потврдили су за Н1 из Професионалне ватрогасне бригаде Сарајево.

Босна и Херцеговина 05.01.2017 | 08:55
Пожар у Сарајеву: Једна жртва
Како су нам казали у ПВБ Сарајево, синоћ су имали двије интервенције. У Прушчаковој улици на броју 5 у центру Сарајева пожар је избио у стану.

"Нажалост, једна особа је смртно страдала у том пожару. Ради се о старијој особи", казали су из ПВБ Сарајево за Н1.

Како су нам потврдили, дио стана је у потпуности изгорио, а ватрогасне службе су успјеле локализовати и угасити пожар.

"Дојаву смо добили у 1:52 сати. За четири минуте су на мјесту догађаја била два возила и девет ватрогасаца. Што се пожара тиче, није се проширио на остале станове", ријечи су сарајевских ватрогасаца.

Из сарајевске полиције нам је потврђено да је дошло до пожара, али нису могли изностити детаље о самом догажају или евентуалном узроку пожара у којем је једна особа смртно страдала.

Извор: Н1

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Саша

05.01.2017 09:27

Ужас! Колико ми се чини, тај дио Сарајева је прикључен на градску топлану, а исто тако ми се чини да у Сарајеву гријање престаје већ око 21 час, па људи који би мало дуже сједили морају укључивати гријалице. И ето несреће. Молио бих градске топлане да размисле да током јануара гријање ради без прекида, ако треба извршити ребаланс буџета и укинути неке ставке. И у Републици Српској би зимски распуст требало продужити на цијели јануар, прољетни није баш толико неопходан и може се укинути. Уштеда на гријању школа би била огромна и усмјерила би се тамо гдје треба.

ОДГОВОРИТЕ