Да ти Матеус каже нешто: У Бајерну нема мјеста за Томаса Милера!

Некада најбољи играч света оштар у критици немачког репрезентативца.

Фудбал 05.01.2017 | 18:00
Да ти Матеус каже нешто: У Бајерну нема мјеста за Томаса Милера!
Док је ту био Пеп Гвардиола, сваке сезоне би пребацио границу од 20 голова. Исто је било и у завршној години Јупа Хејнкенса. А онда је дошао Карло Анчелоти и Томас Милер као да се покварио.

Некад неустрашиви ловац на грешке ривала, које је мреже тресао из свих позиција, дао је јесенас само четири гола на 22 утакмице у свим такмиченајима. Свега један у Бундеслиги и зато је у последње време под баражном ватром немачких медија.

Данас му је „на кичму“ сео и Лотар Матеус, легенда Бајерна, својевремено најбољи играч света, у колумни за Билд написао је како 27-годишњи фудбалер полако, али сигурно, нестаје са радара. Све због захтева актуелног шефа струке.

„Биће тешко Томасу Милеру да се врати у првих 11 Бајерна. Разлог је једноставан: у оваквом систему Карла Анчелотија за њега нема одговарајуће позиције“,  истиче Матеус.

Према његовом мишљњену опције немачком репрезентативцу су сужене.

„На десном крилу Ајрен Робен је „јачи“ играч. Што се тиче места централног везисте, у формацији 4-2-3-1, чини ми се да би иза Левандовског требало да дејствује фудбалер офанзивњих карактеристика него што је Томас. На тој опозицији видим, на пример Тијага Алкантару, јер може више да се прилагоди захтевима него Милер“, додао је Лотар Матеус.

Шта ви мислите, хоће ли Томас Милер опет бити онај стари?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Билд

Коментари / 0

Оставите коментар