Da ti Mateus kaže nešto: U Bajernu nema mjesta za Tomasa Milera!

Nekada najbolji igrač sveta oštar u kritici nemačkog reprezentativca.

Fudbal 05.01.2017 | 18:00
Da ti Mateus kaže nešto: U Bajernu nema mjesta za Tomasa Milera!
Dok je tu bio Pep Gvardiola, svake sezone bi prebacio granicu od 20 golova. Isto je bilo i u završnoj godini Jupa Hejnkensa. A onda je došao Karlo Ančeloti i Tomas Miler kao da se pokvario.

Nekad neustrašivi lovac na greške rivala, koje je mreže tresao iz svih pozicija, dao je jesenas samo četiri gola na 22 utakmice u svim takmičenajima. Svega jedan u Bundesligi i zato je u poslednje vreme pod baražnom vatrom nemačkih medija.

Danas mu je „na kičmu“ seo i Lotar Mateus, legenda Bajerna, svojevremeno najbolji igrač sveta, u kolumni za Bild napisao je kako 27-godišnji fudbaler polako, ali sigurno, nestaje sa radara. Sve zbog zahteva aktuelnog šefa struke.

„Biće teško Tomasu Mileru da se vrati u prvih 11 Bajerna. Razlog je jednostavan: u ovakvom sistemu Karla Ančelotija za njega nema odgovarajuće pozicije“,  ističe Mateus.

Prema njegovom mišljnjenu opcije nemačkom reprezentativcu su sužene.

„Na desnom krilu Ajren Roben je „jači“ igrač. Što se tiče mesta centralnog veziste, u formaciji 4-2-3-1, čini mi se da bi iza Levandovskog trebalo da dejstvuje fudbaler ofanzivnjih karakteristika nego što je Tomas. Na toj opoziciji vidim, na primer Tijaga Alkantaru, jer može više da se prilagodi zahtevima nego Miler“, dodao je Lotar Mateus.

Šta vi mislite, hoće li Tomas Miler opet biti onaj stari?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Bild

Komentari / 0

Ostavite komentar