Алена до Анталије дијели 200.000 евра!

Ален Стевановић још није завршио трансфер у Анатлију. Проблем настао између два клуба...

Фудбал 03.01.2017 | 20:30
Алена до Анталије дијели 200.000 евра!
Пред крај 2016. деловало је да је трансфер Алена Стевановића у Анталију завршена ствар и да ће Партизан инкасирати прву суму ове зиме, с обзиром на то да је Грегор Балажиц (касније потписао за Урал) напустио Хумску без обештећења.

Али, Стевановић је и даље члан Партизана и још увек се чека реализација трансфера.

Прелазак везног фудбалера црно-белих у Анталију, незванично, кочи 200.000 евра. У питању је разлика између понуђене суме и оне које Партизан тражи да би се одрекао Алена.

"Парни ваљак" је у први мах за Стевановића тражио далеко више од 500.000 евра, колико је Анталија спремна да да у овом тренутку за фудбалера Партизана. Клуб из Хумске је у међувремену спустио цену, али не и на цифру коју даје Анталија, већ на 700.000 евра.

Партизан је још увек ради на окончању трансфера штопера, што је приоритет за црно-беле у актуелном прелазном року. Спомиње се и ангажовање левог бека, што наравно доводи у сумњу останак Немање Милетића у Хумској. Такође, ове зиме Партизан би могли да напусте Валери Божинов, Никола Ђурђић, Немања Михајловић...

Енглези, са друге стране, пишу да је репрезентативни голман Владимир Стојковић на путу повратка у Партизан из Нотингем Фореста. Спортски директор "парног ваљка" рекао је за МОНДО да су врата клуба за Стојковића увек отворена, али се и запитао колико је реално да се врати међу црно-беле.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар