Alena do Antalije dijeli 200.000 evra!

Alen Stevanović još nije završio transfer u Anatliju. Problem nastao između dva kluba...

Fudbal 03.01.2017 | 20:30
Alena do Antalije dijeli 200.000 evra!
Pred kraj 2016. delovalo je da je transfer Alena Stevanovića u Antaliju završena stvar i da će Partizan inkasirati prvu sumu ove zime, s obzirom na to da je Gregor Balažic (kasnije potpisao za Ural) napustio Humsku bez obeštećenja.

Ali, Stevanović je i dalje član Partizana i još uvek se čeka realizacija transfera.

Prelazak veznog fudbalera crno-belih u Antaliju, nezvanično, koči 200.000 evra. U pitanju je razlika između ponuđene sume i one koje Partizan traži da bi se odrekao Alena.

"Parni valjak" je u prvi mah za Stevanovića tražio daleko više od 500.000 evra, koliko je Antalija spremna da da u ovom trenutku za fudbalera Partizana. Klub iz Humske je u međuvremenu spustio cenu, ali ne i na cifru koju daje Antalija, već na 700.000 evra.

Partizan je još uvek radi na okončanju transfera štopera, što je prioritet za crno-bele u aktuelnom prelaznom roku. Spominje se i angažovanje levog beka, što naravno dovodi u sumnju ostanak Nemanje Miletića u Humskoj. Takođe, ove zime Partizan bi mogli da napuste Valeri Božinov, Nikola Đurđić, Nemanja Mihajlović...

Englezi, sa druge strane, pišu da je reprezentativni golman Vladimir Stojković na putu povratka u Partizan iz Notingem Foresta. Sportski direktor "parnog valjka" rekao je za MONDO da su vrata kluba za Stojkovića uvek otvorena, ali se i zapitao koliko je realno da se vrati među crno-bele.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar