Припреме Звезде: Бабунски не долази, Руиз касни!

Црвено-бели ће без још једног стандардног првотимца морати да почну зимске припреме.

Фудбал 03.01.2017 | 19:00
Припреме Звезде: Бабунски не долази, Руиз касни!
Фудбалери Црвене звезде припреме за пролећни део сезоне почињу у понедељак, 9. јануара, у окрњеном саставу.

Познато је већ да ће Гелор Канга због учешћа са репрезентацијом Габона на Афричком купу нација пропустити већи део тренинга, а слично је и са Џоном Руизом, који је добио позив у репрезентацију Костарике за Куп Централне Америке.

То такмичење се одржава од 13. до 22. јануара, тако да би крилни нападач црвено-белих требало да буде поново уз клупске саиграче најкасније крајем месеца, што значи да неће много изгубити.

За разлику од поменуте двојице, који ће се тренеру Миодрагу Божовићу јавити са закашњењем, Давид Бабунски ће се можда и појавити на првом овогодишњем окупљању тима, али по свему судећи, неће се још дуго задржати у Црвеној звезди.

Спортски журнал пише да је македонски фудбалер тражио раскид уговора и да ће ускоро добити "чисте" папире да као слободан играч напусти клуб. Није тајна да је млади репрезентативац Македоније незадовољан минутажом коју је добијао у протеклих годину дана, од када је дошао. Ове сезоне је уписао свега осам наступа, али ниједном није провео целу утакмицу на терену.

Бивши ђак чувене Барселонине "Ла Масије" остаће тако једна од највећих енигма Црвене звезде, пошто је играч његовог педигреа сигурно заслужио већу прилику од указане. Зашто му није указана, то вероватно знају само Бабунски и тренер Миодраг Божовић.

За македонског везисту наводно су заинтересовани Олимпија из Љубљане, швајцарски Јанг Бојс и турска Бурса.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар