Pripreme Zvezde: Babunski ne dolazi, Ruiz kasni!

Crveno-beli će bez još jednog standardnog prvotimca morati da počnu zimske pripreme.

Fudbal 03.01.2017 | 19:00
Pripreme Zvezde: Babunski ne dolazi, Ruiz kasni!
Fudbaleri Crvene zvezde pripreme za prolećni deo sezone počinju u ponedeljak, 9. januara, u okrnjenom sastavu.

Poznato je već da će Gelor Kanga zbog učešća sa reprezentacijom Gabona na Afričkom kupu nacija propustiti veći deo treninga, a slično je i sa Džonom Ruizom, koji je dobio poziv u reprezentaciju Kostarike za Kup Centralne Amerike.

To takmičenje se održava od 13. do 22. januara, tako da bi krilni napadač crveno-belih trebalo da bude ponovo uz klupske saigrače najkasnije krajem meseca, što znači da neće mnogo izgubiti.

Za razliku od pomenute dvojice, koji će se treneru Miodragu Božoviću javiti sa zakašnjenjem, David Babunski će se možda i pojaviti na prvom ovogodišnjem okupljanju tima, ali po svemu sudeći, neće se još dugo zadržati u Crvenoj zvezdi.

Sportski žurnal piše da je makedonski fudbaler tražio raskid ugovora i da će uskoro dobiti "čiste" papire da kao slobodan igrač napusti klub. Nije tajna da je mladi reprezentativac Makedonije nezadovoljan minutažom koju je dobijao u proteklih godinu dana, od kada je došao. Ove sezone je upisao svega osam nastupa, ali nijednom nije proveo celu utakmicu na terenu.

Bivši đak čuvene Barselonine "La Masije" ostaće tako jedna od najvećih enigma Crvene zvezde, pošto je igrač njegovog pedigrea sigurno zaslužio veću priliku od ukazane. Zašto mu nije ukazana, to verovatno znaju samo Babunski i trener Miodrag Božović.

Za makedonskog vezistu navodno su zainteresovani Olimpija iz Ljubljane, švajcarski Jang Bojs i turska Bursa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar