Клоп дао играчима да бирају да ли ће играти...

Ливерпул је у мање од 44 сата играо две утакмице, па је тренер желео да изађе у сусрет играчима, али они то нису прихватили..

Фудбал 03.01.2017 | 18:30
Клоп дао играчима да бирају да ли ће играти...
Фудбалери Ливерпула у суботу увече су победили Манчестер сити 1:0 у великом дербију енглеског првенства, али су у понедељак поподне одиграли само 2:2 са "дављеником" Сандерлендом.

После изненађујућег ремија на "Стадиону светлости", Јирген Клоп је открио једну занимљивост из свлачионице "Редса".

"Понудио сам играчима да сами изаберу да ли ће наступити против Сандерленда. Рекао сам да, уколико има неко ко неће, никада нећу причати о томе, нити ћу рећи било коме ван наше свлачионице", открио је немачки тренер за "ББЦ".

"Нико се није јавио, што ми је веома драго", додао је Клоп, који је за утакмицу са Сандерлендом направио само једну промену у односу на претходни дуел против Ситија. Уместо повређеног Џордана Хендерсона у тиму је био Данијел Стариџ.

Бивши тренер Мајнца и Борусије Дортмунд каже да се никада у досадашњој каријери није сусрео са тако кратким размаком између две утакмице.

"Заиста нисам имао представу шта могу да очекујем од свог тима. Било је ово ново искуство за мене... Добро смо почели утакмицу, али смо изгубили концентрацију. То није уобичајено за нас, али нам се већ дешавало", признао је Клоп.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар