Klop dao igračima da biraju da li će igrati...

Liverpul je u manje od 44 sata igrao dve utakmice, pa je trener želeo da izađe u susret igračima, ali oni to nisu prihvatili..

Fudbal 03.01.2017 | 18:30
Klop dao igračima da biraju da li će igrati...
Fudbaleri Liverpula u subotu uveče su pobedili Mančester siti 1:0 u velikom derbiju engleskog prvenstva, ali su u ponedeljak popodne odigrali samo 2:2 sa "davljenikom" Sanderlendom.

Posle iznenađujućeg remija na "Stadionu svetlosti", Jirgen Klop je otkrio jednu zanimljivost iz svlačionice "Redsa".

"Ponudio sam igračima da sami izaberu da li će nastupiti protiv Sanderlenda. Rekao sam da, ukoliko ima neko ko neće, nikada neću pričati o tome, niti ću reći bilo kome van naše svlačionice", otkrio je nemački trener za "BBC".

"Niko se nije javio, što mi je veoma drago", dodao je Klop, koji je za utakmicu sa Sanderlendom napravio samo jednu promenu u odnosu na prethodni duel protiv Sitija. Umesto povređenog Džordana Hendersona u timu je bio Danijel Staridž.

Bivši trener Majnca i Borusije Dortmund kaže da se nikada u dosadašnjoj karijeri nije susreo sa tako kratkim razmakom između dve utakmice.

"Zaista nisam imao predstavu šta mogu da očekujem od svog tima. Bilo je ovo novo iskustvo za mene... Dobro smo počeli utakmicu, ali smo izgubili koncentraciju. To nije uobičajeno za nas, ali nam se već dešavalo", priznao je Klop.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar