Шампионе, срећан ти рођендан!

Михаел Шумахер данас слави 48. рођендан. Сви су му пожелели исто - да издржи и да се опорави после тешке несреће коју је доживео пре три године на скијању у Француској.

Свијет 03.01.2017 | 14:55
Шампионе, срећан ти рођендан!
Велики шампион Михаел Шумахер данас прославља 48. рођендан. Цео свет послао му је само једну поруку - да му жели брз опоравак.

Седмотсруки шампион Формуле 1 пре три године на скијању у Француској доживео је несрећу и претрпео тешке повреде главе, због чега је шест месеци био у коми. О Шумахеровом стању од тада практично нема информација. Далеко од очију јавности опорављао се дуго у болницама, а потом је отпуштен на кућно лечење у његов дом у Швајцарској.

Михаел Шумахер је жив, али је у веома тешком стању, а његова породица покренула је акцију "Настави борбу" како би охрабрили све да никада не одустају.

"Желимо да каналишемо позитивну енергију и подршку коју Михаел и његова породица свакодневно добијају од фанова широм света и мотивишемо и охрабримо све који су инспирисани Шумахеровом успешном каријером да наставе борбу и никада не одустану", поручила је Сабине Кем, која је задужена испред породице Шумахер за односе са јавношћу.

Иницијатива породице Шумахер започета је одигравањем фудбалске утакмице, чија су средства уплаћена у хуманитарне сврхе, а циљ је да се финансирају и пројекти за развој локалне заједнице.

Сабине Кем је неколико пута објаснила да се о Шумахеровом стању готово ништа не зна, због жеље породице која на тај начин штити своју приватност у тренутку Михаелове најтеже борбе у животу.

Сви љубитељи Формуле 1, и спорта уопште, данас су честитали на друштвеним мрежама Шумахеру рођендан, и сви су му пожелели исто - да издржи и да се што пре опорави.

(Мондо.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар