Роквић ухваћен пијан за воланом!

И пијан и трезан за тебе сам везан - пева Маринко Роквић у свом познатом хиту, који је, изгледа, дословно схватио, па је у јануару ове године припит сео за волан свог четвороточкаша, због чега му прети новчана казна и одузимање возачке дозволе на три месеца.

Србија 03.01.2017 | 12:53
Роквић ухваћен пијан за воланом!
Како „Ало!” сазнаје, популарног певача полиција је ухватила како у припитом стању вози свој скупоцени аутомобил.

- Против Роквића се води судски поступак јер је ухваћен како вози у стању средње алкохолисаности. Надувао је између 0,5 и 1,20 промила, па му прети новчана казна од 15.000 до 30.000 динара, шест казнених поена, а најгоре је што му се може изрећи забрана вожње на три месеца - каже извор Ало.

Међутим, Роквић може и да се извуче са блажом санкцијом ако није кажњаван више од једанпут у последње две године.

- На основу правила које је успоставила саобраћајна полиција, Роквић, као и сви остали, може да потпише споразум о признању прекршаја. На тај начин може да избегне одуговлачење по суду и себи издејствује блажу казну. У договору са полицијом он може да закључи да му се изрекне краћа мера забране управљана возилом и смањи новчана казна. У сваком случају, новчана казна не може бити испод 15.000 динара, а казнени поени му се ипак уписују. Тај споразум касније иде судији, који доноси коначну пресуду - објашњава за „Ало!” Милан Мариновић, председник Прекршајног суда у Београду.

Познати певач је неколико пута снимљен са чашом алкохола у руци, али се због тога није нимало секирао. Пролетос га је наш папарацо ухватио са чашом жестине на снимању једне емисије, а на певачев рачун се зезао и његов син Марко, који је на свом Инстаграм профилу у новембру поставио слику оца како пијуцка вино после вечере.

- Убиће ме због ове фотке, али морао сам - написао је Марко Роквић на Инстаграму уз фотографију албума свог оца на којем је писало „Пара немам да бих вино пио”.

Извор: Блиц
Фото: РАС Србија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

глупост

03.01.2017 12:17

Шта човјека повлаче па то није ништа и ја возим са толико промила то је двије три чашице

ОДГОВОРИТЕ
Name

пунто

03.01.2017 13:01

Мозда се цовјек разоцарао,оставила га зена

Name

Јавните

03.01.2017 14:48

Јавите јесу ли га пустили, јел платио казну и колика је казна, то нам је значајније да сазнамо, да видимо постује ли се закон за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре јавните

03.01.2017 16:54

Нема привилегије закон се мора поштовати

Name

кркић

04.01.2017 10:52

Само треба сто веце казне увести

Name

возач

03.01.2017 16:45

Колико сам се насикирао због овога ,шта му се десило,ево пијем трећу пиву да се мало смирим.

ОДГОВОРИТЕ