Падавине током већег дијела дана!

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно вријеме са снијегом, на југу киша, а крајем дана очекује се престанак падавина.

Република Српска 03.01.2017 | 08:06
Падавине током већег дијела дана!
Током јутра облачно са снијегом на западу и сјеверу, уз формирање сњежног покривача, док у осталим крајевима снијег пада само понегдје, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Пријеподне падавине ће почети у централном појасу и на исток, тако да ће и у тим предјелима доћи до формирања снијежног покривача, док ће на југу падати киша.

Послијеподне на сјеверу претежно ведро уз пад температуре, у централном појасу промјенљиво облачно, на истоку и југоистоку са слабим снијегом, а на југу слабија киша.

До вечери се престанак падавина очекује у свим предјелима.

Вјетар на истоку слаб до умјерен јужни и југозападни, јак у планинама тог региона, на западу и сјеверу умјерен сјеверни, послијеподне западни.

Највиша дневна температура од три до седам, у вишим предјелима минус један, док се послијеподне очекује од минус пет до минус десет степени Целзијусових.

Температура у 7.00 часова: Хан Пијесак минус пет, Вишеград минус три, Соколац минус два, Мркоњић Град минус један, Бијељина, Чемерно и Нови Град нула, Бањалука, Приједор, Добој, Зворник, Гацко, Србац и Градишка један, Невесиње два, Билећа три и Требиње шест.

Висина снијега у 7.00 часова: Гацко и Сребреница један, Приједор два, Чемерно и Градишка четири, Соколац пет, Србац седам, Дринић осам, Добој и Нови Град девет, Бијељина, Бањалука, Мркоњић Град и Калиновик и Хан Пијесак 10, Мраковица 14 и Крупа на Уни 16 центиметара.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тетак Мата

03.01.2017 07:40

Ма немој нисам знао

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијан

03.01.2017 07:46

Кад прије проблем И!?увели су нови закон да би пљацкали,ста је са ауто сколама имамо убица на цетири тоцка на извоз!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

боссанко

03.01.2017 14:46

У Републици Српској и Федерацији БиХ МНОГО БОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ