Padavine tokom većeg dijela dana!

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno vrijeme sa snijegom, na jugu kiša, a krajem dana očekuje se prestanak padavina.

Republika Srpska 03.01.2017 | 08:06
Padavine tokom većeg dijela dana!
Tokom jutra oblačno sa snijegom na zapadu i sjeveru, uz formiranje snježnog pokrivača, dok u ostalim krajevima snijeg pada samo ponegdje, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Prijepodne padavine će početi u centralnom pojasu i na istok, tako da će i u tim predjelima doći do formiranja sniježnog pokrivača, dok će na jugu padati kiša.

Poslijepodne na sjeveru pretežno vedro uz pad temperature, u centralnom pojasu promjenljivo oblačno, na istoku i jugoistoku sa slabim snijegom, a na jugu slabija kiša.

Do večeri se prestanak padavina očekuje u svim predjelima.

Vjetar na istoku slab do umjeren južni i jugozapadni, jak u planinama tog regiona, na zapadu i sjeveru umjeren sjeverni, poslijepodne zapadni.

Najviša dnevna temperatura od tri do sedam, u višim predjelima minus jedan, dok se poslijepodne očekuje od minus pet do minus deset stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 7.00 časova: Han Pijesak minus pet, Višegrad minus tri, Sokolac minus dva, Mrkonjić Grad minus jedan, Bijeljina, Čemerno i Novi Grad nula, Banjaluka, Prijedor, Doboj, Zvornik, Gacko, Srbac i Gradiška jedan, Nevesinje dva, Bileća tri i Trebinje šest.

Visina snijega u 7.00 časova: Gacko i Srebrenica jedan, Prijedor dva, Čemerno i Gradiška četiri, Sokolac pet, Srbac sedam, Drinić osam, Doboj i Novi Grad devet, Bijeljina, Banjaluka, Mrkonjić Grad i Kalinovik i Han Pijesak 10, Mrakovica 14 i Krupa na Uni 16 centimetara.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tetak Mata

03.01.2017 07:40

Ma nemoj nisam znao

ODGOVORITE
Name

lijan

03.01.2017 07:46

Kad prije problem I!?uveli su novi zakon da bi pljackali,sta je sa auto skolama imamo ubica na cetiri tocka na izvoz!!!

ODGOVORITE
Name

bossanko

03.01.2017 14:46

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH MNOGO BOLJE

ODGOVORITE