Радоњић о публици, Томпсону и мечу без тајм-аута...

Тренер Звезде признао да је пун "Пионир" утицао на његове играче у победи над Задром.

Кошарка 03.01.2017 | 08:45
Радоњић о публици, Томпсону и мечу без тајм-аута...
Црвена звезда мтс фуриозно је ушла у 2017. годину.

Екипа Дејана Радоњића савладала је Задар у пуној хали "Александар Николић" убедљивом разликом од 48 поена и још једном улепшала навијачима празничне дане.

После утакмице, шеф струке лидера нагласио је утицај пуних трибина на његов тим.

"Очекивао сам да ће бити много навијача, али у овом броју - искрено нисам. То је на нас деловало веома стимулативно. Знали смо шта треба да урадимо да бисмо имали контролу меча. Али, хвала навијачима што дошли у оволиком броју и били уз нас други дан Нове године", изјавио је тренер Звезде.

Без превише освртања на вечерашњи меч, шеф струке црвено-белих усмерио је пажњу ка следећем изазову - гостовању Жалгирису у петак.

"Константно причамо о жестоком ритму, а опет нас чека нови. Следи нам веома напоран и тежак циклус у Евролиги. У четири кола имамо три гостовања. То је нормално за овај формат. Али, у нашим оквирима то мора више да се потенцира. Сада нисмо ни близу половине мечева који нас чекају до краја сезоне. Идемо даље, припрема за наредни меч и да будемо здрави"

Звездин новајлија Дион Томпсон седео је крај клупе и добио аплауз навијача.

"Сачекао бих два, три дана за више речи о његовом статусу, јер нам је потребно неколико тренинга да видимо и да се уверимо у каквом је стању. Ипак, он долази из такмичарског ритма", рекао је Радоњић упитан за Американца.

На питање шта је пожелео себи за 2017. годину, Радоњић је рекао да жели само да оне буду испуњене.

Упитан да ли је некад водио мирну утакмицу као вечерас, у којој није затражио ниједан тајм-аут, одговорио је кратко: "Јесам".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мали Србо

03.01.2017 09:47

Циста велико српска агресија

ОДГОВОРИТЕ