Radonjić o publici, Tompsonu i meču bez tajm-auta...

Trener Zvezde priznao da je pun "Pionir" uticao na njegove igrače u pobedi nad Zadrom.

Košarka 03.01.2017 | 08:45
Radonjić o publici, Tompsonu i meču bez tajm-auta...
Crvena zvezda mts furiozno je ušla u 2017. godinu.

Ekipa Dejana Radonjića savladala je Zadar u punoj hali "Aleksandar Nikolić" ubedljivom razlikom od 48 poena i još jednom ulepšala navijačima praznične dane.

Posle utakmice, šef struke lidera naglasio je uticaj punih tribina na njegov tim.

"Očekivao sam da će biti mnogo navijača, ali u ovom broju - iskreno nisam. To je na nas delovalo veoma stimulativno. Znali smo šta treba da uradimo da bismo imali kontrolu meča. Ali, hvala navijačima što došli u ovolikom broju i bili uz nas drugi dan Nove godine", izjavio je trener Zvezde.

Bez previše osvrtanja na večerašnji meč, šef struke crveno-belih usmerio je pažnju ka sledećem izazovu - gostovanju Žalgirisu u petak.

"Konstantno pričamo o žestokom ritmu, a opet nas čeka novi. Sledi nam veoma naporan i težak ciklus u Evroligi. U četiri kola imamo tri gostovanja. To je normalno za ovaj format. Ali, u našim okvirima to mora više da se potencira. Sada nismo ni blizu polovine mečeva koji nas čekaju do kraja sezone. Idemo dalje, priprema za naredni meč i da budemo zdravi"

Zvezdin novajlija Dion Tompson sedeo je kraj klupe i dobio aplauz navijača.

"Sačekao bih dva, tri dana za više reči o njegovom statusu, jer nam je potrebno nekoliko treninga da vidimo i da se uverimo u kakvom je stanju. Ipak, on dolazi iz takmičarskog ritma", rekao je Radonjić upitan za Amerikanca.

Na pitanje šta je poželeo sebi za 2017. godinu, Radonjić je rekao da želi samo da one budu ispunjene.

Upitan da li je nekad vodio mirnu utakmicu kao večeras, u kojoj nije zatražio nijedan tajm-aut, odgovorio je kratko: "Jesam".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mali Srbo

03.01.2017 09:47

Cista veliko srpska agresija

ODGOVORITE