Новогодишња жеља Ведада Ибишевића...

Нападач Босне и Херцеговине и капитен берлинске Херте открио је да нема посебних жеља у Новој години, осим једне...

Фудбал 03.01.2017 | 08:00
Новогодишња жеља Ведада Ибишевића...
Ведад Ибишевић иза себе има пристојну фудбалску каријеру и 100 постигнутих голова у њемачкој Бундеслиги. Осим тога, његовим поготком "змајеви" су осигурали наступ на Мундијалу у Бразилу, гдје се и први уписао у стријелце.

У интервјуу за "Дневни аваз" се осврнуо на нетом завршену годину.

"Шта могу рећи о 2016... Колико се година чини дугом, човјек и заборави много тога. Било је успона, падова... С Хертом сам имао лоше прољеће, нисмо отишли ни у Лигу Европе и, с те стране, не могу ништа лијепо рећи. Но, ова јесен била је добра и за клуб и за мене", рекао је голгетер Херте за сарајевски лист.
На питање шта би себи пожелио у 2017. години, скроман и присебан није имао неких огромних маштарија осим можда једне жеље, која није недокучива.

"Нисам ја тип који претјерује ни у чему. Мени је најбитније оно што је битно сваком другом човјеку - здравље, пословни успјех... али осим тога, огромна ми је жеља крунисати каријеру још једним одласком на Свјетско првенство с репрезентацијом Босне и Херцеговине. У Бразилу сам осјетио како је лијепо бити дио свјетске смотре и све бих дао да се то понови", додао је Ибишевић.

Капитен берлинске екипе је још признао да не воли да губи.

"Ја сам такав тип човјека да се, када на тренингу играмо три на три, нервирам када губим. Мотива и жара у мени увијек има. Један од највећих је да поново одемо на Мундијал. У Бразилу смо остварили историјски успјех, али смо остали недоречени. И дан-данас мислим да смо тамо могли направити више и зато прижељкујем прилику за други покушај", подвукао је он.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар