Дјеца из Бијељине код Николића у Београду

Уочи новогодишњих празника, предсједник Републике Србије Томислав Николић у Београду угостио је седамнаесторо малишана без родитељског старања и из социјално угрожених породица из Бијељине, као и њихова два вршњака из Требиња и Бањалуке.

Република Српска 02.01.2017 | 07:43
Дјеца из Бијељине код Николића у Београду
За предсједникове младе госте из Републике Српске организован је богат дводневни програм у главном граду Србије.

Поред пријема код предсједника Николића, дјеца су посјетила празничне манифестације и знаменитости Београда, а специјално за њих приређене су дјечија журка и представа, а домаћини су их обрадовали и новогодишњим пакетићима.

Посјету Београду дјеце из Бијељине подржала је Управа града Бијељине која је обезбиједила аутобуски превоз, а Центар за социјални рад у Бијељини је организовао остале детаље пута и дјеци обезбиједио стручне пратиоце.

(БН телевизија)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пропаганда!

02.01.2017 07:02

"Тома је гробар, примитивац, алавац на власт и паре, покондирена тиква и брука за цијели српски народ и мени као Србину из РС се дизе коса на глави кад ме он спомиње, брани и узима у заститу, далеко му лијепа Бајцетина иракијски казан, а ви Бајине подгузне муве сте под репом навикли бивствовати па вам је свеједно били Баји под репом, или Томи дипломи, или обојици заједно, углавном Бога се не бојите, а образа немате као и наведени двојац!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.01.2017 07:46

Срамота. Код Николица пола Србије гладује и овакве деце има на хиљаде - засто му требају деца из БиХ да би зарадио мозда неки политицки поен .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мима

02.01.2017 16:38

Срам те било те тупаве главе,и тупавог коментара

Name

Мима

02.01.2017 16:38

Срам те било те тупаве главе,и тупавог коментара