Djeca iz Bijeljine kod Nikolića u Beogradu

Uoči novogodišnjih praznika, predsjednik Republike Srbije Tomislav Nikolić u Beogradu ugostio je sedamnaestoro mališana bez roditeljskog staranja i iz socijalno ugroženih porodica iz Bijeljine, kao i njihova dva vršnjaka iz Trebinja i Banjaluke.

Republika Srpska 02.01.2017 | 07:43
Djeca iz Bijeljine kod Nikolića u Beogradu
Za predsjednikove mlade goste iz Republike Srpske organizovan je bogat dvodnevni program u glavnom gradu Srbije.

Pored prijema kod predsjednika Nikolića, djeca su posjetila praznične manifestacije i znamenitosti Beograda, a specijalno za njih priređene su dječija žurka i predstava, a domaćini su ih obradovali i novogodišnjim paketićima.

Posjetu Beogradu djece iz Bijeljine podržala je Uprava grada Bijeljine koja je obezbijedila autobuski prevoz, a Centar za socijalni rad u Bijeljini je organizovao ostale detalje puta i djeci obezbijedio stručne pratioce.

(BN televizija)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Propaganda!

02.01.2017 07:02

"Toma je grobar, primitivac, alavac na vlast i pare, pokondirena tikva i bruka za cijeli srpski narod i meni kao Srbinu iz RS se dize kosa na glavi kad me on spominje, brani i uzima u zastitu, daleko mu lijepa Bajcetina irakijski kazan, a vi Bajine podguzne muve ste pod repom navikli bivstvovati pa vam je svejedno bili Baji pod repom, ili Tomi diplomi, ili obojici zajedno, uglavnom Boga se ne bojite, a obraza nemate kao i navedeni dvojac!!

ODGOVORITE
Name

blbl

02.01.2017 07:46

Sramota. Kod Nikolica pola Srbije gladuje i ovakve dece ima na hiljade - zasto mu trebaju deca iz BiH da bi zaradio mozda neki politicki poen .

ODGOVORITE
Name

Mima

02.01.2017 16:38

Sram te bilo te tupave glave,i tupavog komentara

Name

Mima

02.01.2017 16:38

Sram te bilo te tupave glave,i tupavog komentara