Ево какво нас вријеме очекује

Данас се у Републици Српској и осталим дијеловима БиХ очекује сунчано вријеме уз мјестимично малу до умјерену облачност.

Босна и Херцеговина 02.01.2017 | 07:15
Ево какво нас вријеме очекује
У јутарњиим сатима са мразом, а понегдје и маглом по котлинама и уз ријечне токве. Током дана, умјерен пораст облачности југу и на западу. Вјетар слаб до умјерен јужног и југозападног смјера.

Јутарња температура од -9 до -3, на југу од -1 до 3, а највиша дневна од 3 до 9, на југу од 7 до 11 степени Целзијусових. 

Сутра облачно вријеме. Прије подне падавине се очекују у Посавини и у Крајини, а до краја дана и у вечерњим сатима и у остатку наше земље.

У централном дијелу БиХ са кишом, која ће постепено прелазити у сусњежицу и снијег. На планинама са снијегом. На југу са кишом послије подне или у вечерњим сатима. Јутарње температура од -1 до 5, на југу од 3 до 7, а највиша дневна од 2 до 7, на југу од 5 до 10 степени.

У сриједу јутро умјерено до претежно облачно вријеме. У цетралним и источним подручјима мјестимично и са слабим снијегом, а на југу може пасти и мало кише. Током дана, поступан престанак падавина и смањење облачности. Јутарња температура од -8 до -2, на југу од 1 до 5, а највиша дневна од -1 до 5, на југу од 7 до 10 степени.

У четвртак умјерено до претежно облачно вријеме са слабим снијегом у централним и источним подручјима. Нешто мање облачности и без падавина очекује се у Херцеговини и на сјеверу земље. Јутарња температура од -7 до -2, на југу од 1 до 4, а највиша дневна од -2 до 4, на југу од 4 до 8 степени.

(Агенције)
(Фото: Архива)

Коментари / 0

Оставите коментар