Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Danas se u Republici Srpskoj i ostalim dijelovima BiH očekuje sunčano vrijeme uz mjestimično malu do umjerenu oblačnost.

Bosna i Hercegovina 02.01.2017 | 07:15
Evo kakvo nas vrijeme očekuje
U jutarnjiim satima sa mrazom, a ponegdje i maglom po kotlinama i uz riječne tokve. Tokom dana, umjeren porast oblačnosti jugu i na zapadu. Vjetar slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura od -9 do -3, na jugu od -1 do 3, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu od 7 do 11 stepeni Celzijusovih. 

Sutra oblačno vrijeme. Prije podne padavine se očekuju u Posavini i u Krajini, a do kraja dana i u večernjim satima i u ostatku naše zemlje.

U centralnom dijelu BiH sa kišom, koja će postepeno prelaziti u susnježicu i snijeg. Na planinama sa snijegom. Na jugu sa kišom poslije podne ili u večernjim satima. Jutarnje temperatura od -1 do 5, na jugu od 3 do 7, a najviša dnevna od 2 do 7, na jugu od 5 do 10 stepeni.

U srijedu jutro umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U cetralnim i istočnim područjima mjestimično i sa slabim snijegom, a na jugu može pasti i malo kiše. Tokom dana, postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na jugu od 1 do 5, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu od 7 do 10 stepeni.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom u centralnim i istočnim područjima. Nešto manje oblačnosti i bez padavina očekuje se u Hercegovini i na sjeveru zemlje. Jutarnja temperatura od -7 do -2, na jugu od 1 do 4, a najviša dnevna od -2 do 4, na jugu od 4 do 8 stepeni.

(Agencije)
(Foto: Arhiva)

Komentari / 0

Ostavite komentar