Видео: Ћао 2016. годино, лијепо смо се смијали...!

Минула година остаће упамћена и по смешним моментима, догађајима и новим трендовима. Све у свему, била је прилично занимљива.

Остали спортови 01.01.2017 | 22:45
Видео: Ћао 2016. годино, лијепо смо се смијали...!
Лестерова титула, Реалово освајање Лиге шампиона, Португал на крову Европе... Стари континент упамтиће јуче испраћену годину по својим новим владарима, великим финалима, важним головима и успесима који ће дуго остати у сећању многих.

Међутим, било је и момената које нећемо заборавити, а који су насмејали, згрозили, изненадили или зачудили целу Европу.

Ово су неки од њих:

Скок по скок - Симоне Заза

Репрезентативац Италије пришао је лопти у пенал серији четвртфинала Европског првенства, спремио се да шутне и потом добро забавио цео свет.

Нападач "азура" је скакутао до беле тачке, одапео јако и пребацио цео гол. Тај промашај дефинитивно је обележио и турнир и годину.



Јоаким Лев, поново

Немачки селектор Јоаким Лев, шампион света, поново је забавио и згрозио навијаче који су гледали ТВ пренос утакмице Европског првенства његовог тима против Украјине.

Две године након што је чачкао нос против Португала, "Јоги" Лев је два пута у Француској био ухваћен како ставља руку у панталоне и потом је мирише.



"Ево судија, овако је пао"

Холандски стручњак Луј Ван Гал отишао је летос из Манчестер јунајтеда и оставио нас ускраћене за његове тренутке инспирације крај аут линије.

У другом делу прошле сезоне, током једне утакмице пао је на траву, да би показао судији како је противнички играч симулирао.

Такође један од упечатљивијих момената 2016. године...



Хит године је био...

Нападач Северне Ирске Вил Григ обележио је прошло лето, а да није одиграо ни минут Европског првенства.

Све је почело у мају, када је један навијач Вигана направио препев "Wилл Григг'с он фире!", на хит италијанске певачице Гале Рицато.

Певала је Северна Ирска, певала је цела Европа, укључујући и навијачи противника, а дефанзивац Немачке Матс Хумелс чак је тражио Григу и дрес.



"Замрзавање!"

Сви су се поливали хладном водом, па се "посмрзавали".

Глобални тренд "Маннеqуин Цхалленге" рапидно се ширио интернетом, па су из многих свлачионица стизали снимци "укочених" играча".

Изазов се састојао у томе да група људи остане непомична, "залеђена" у истом положају, попут лутака из излога. У таквим позама гледали смо кошаркаше, фудбалере, глумце...

У моди је плаво

Док је година одмицала, гледали смо све више фудбалера офарбаних у плаво.

Многи су се чудили када је Велшанин Арон Рамзи отишао на Европско првенство са потпуно светлом косом, али су почели да се навикавају када су се у исту боју фарбали и Лионел Меси, Нејмар, чак и Маруан Фелаини, Матс Хумелс...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар