Video: Ćao 2016. godino, lijepo smo se smijali...!

Minula godina ostaće upamćena i po smešnim momentima, događajima i novim trendovima. Sve u svemu, bila je prilično zanimljiva.

Ostali sportovi 01.01.2017 | 22:45
Video: Ćao 2016. godino, lijepo smo se smijali...!
Lesterova titula, Realovo osvajanje Lige šampiona, Portugal na krovu Evrope... Stari kontinent upamtiće juče ispraćenu godinu po svojim novim vladarima, velikim finalima, važnim golovima i uspesima koji će dugo ostati u sećanju mnogih.

Međutim, bilo je i momenata koje nećemo zaboraviti, a koji su nasmejali, zgrozili, iznenadili ili začudili celu Evropu.

Ovo su neki od njih:

Skok po skok - Simone Zaza

Reprezentativac Italije prišao je lopti u penal seriji četvrtfinala Evropskog prvenstva, spremio se da šutne i potom dobro zabavio ceo svet.

Napadač "azura" je skakutao do bele tačke, odapeo jako i prebacio ceo gol. Taj promašaj definitivno je obeležio i turnir i godinu.



Joakim Lev, ponovo

Nemački selektor Joakim Lev, šampion sveta, ponovo je zabavio i zgrozio navijače koji su gledali TV prenos utakmice Evropskog prvenstva njegovog tima protiv Ukrajine.

Dve godine nakon što je čačkao nos protiv Portugala, "Jogi" Lev je dva puta u Francuskoj bio uhvaćen kako stavlja ruku u pantalone i potom je miriše.



"Evo sudija, ovako je pao"

Holandski stručnjak Luj Van Gal otišao je letos iz Mančester junajteda i ostavio nas uskraćene za njegove trenutke inspiracije kraj aut linije.

U drugom delu prošle sezone, tokom jedne utakmice pao je na travu, da bi pokazao sudiji kako je protivnički igrač simulirao.

Takođe jedan od upečatljivijih momenata 2016. godine...



Hit godine je bio...

Napadač Severne Irske Vil Grig obeležio je prošlo leto, a da nije odigrao ni minut Evropskog prvenstva.

Sve je počelo u maju, kada je jedan navijač Vigana napravio prepev "Will Grigg's on fire!", na hit italijanske pevačice Gale Ricato.

Pevala je Severna Irska, pevala je cela Evropa, uključujući i navijači protivnika, a defanzivac Nemačke Mats Humels čak je tražio Grigu i dres.



"Zamrzavanje!"

Svi su se polivali hladnom vodom, pa se "posmrzavali".

Globalni trend "Mannequin Challenge" rapidno se širio internetom, pa su iz mnogih svlačionica stizali snimci "ukočenih" igrača".

Izazov se sastojao u tome da grupa ljudi ostane nepomična, "zaleđena" u istom položaju, poput lutaka iz izloga. U takvim pozama gledali smo košarkaše, fudbalere, glumce...

U modi je plavo

Dok je godina odmicala, gledali smo sve više fudbalera ofarbanih u plavo.

Mnogi su se čudili kada je Velšanin Aron Ramzi otišao na Evropsko prvenstvo sa potpuno svetlom kosom, ali su počeli da se navikavaju kada su se u istu boju farbali i Lionel Mesi, Nejmar, čak i Maruan Felaini, Mats Humels...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar