Пропали наступ Мараје Кери

Година 2016. није се добро завршила за америчку пјевачицу Марају Кери, којој је у Новогодишњој ноћи пропао наступ на чувеном њујоршком Тајмс скверу гдје је, због техничких проблема у извођењу плејбека, напустила бину прије предвиђеног краја концерта.

Свијет 01.01.2017 | 20:20
Пропали наступ Мараје Кери
Наиме, аудио снимак пјесама није се поклапао са ријечима које је пјевачица нечујно изговарала, само отварајући уста, пред милионима људи који су дошли да чују њене највеће хитове, преноси данас Си-Ен-Ен.

У блиставом костиму, Мараја Кери је, исфрустрирана, ходала по бини тамо-амо, док је плесачи, који су наступали у позадини, нису повели низ степенице.

И даље збуњена, америчка поп-звијезда је покушала да отпјева још једну пјесму, "Емотионс" из 1991, када је рекла: "Шта је - ту је". "Не вриједи, не може боље", закључила је разочарано и напустила бину.

Касније послије неуспјелог наступа, Кери је на Твитеру, уз кратак снимак наступа на којем се обрукала, пожељела слиједбеницима срећну и здраву Нову годину, уз напомену да "има чиме да пуни наслове у 2017."

Гледаоци пропалог концерта су, међутим, на истој друштвеној мрежи објавили понижавајуће коментаре о њеном наступу, наводи Си-Ен-Ен.



Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар