Propali nastup Maraje Keri

Godina 2016. nije se dobro završila za američku pjevačicu Maraju Keri, kojoj je u Novogodišnjoj noći propao nastup na čuvenom njujorškom Tajms skveru gdje je, zbog tehničkih problema u izvođenju plejbeka, napustila binu prije predviđenog kraja koncerta.

Svijet 01.01.2017 | 20:20
Propali nastup Maraje Keri
Naime, audio snimak pjesama nije se poklapao sa riječima koje je pjevačica nečujno izgovarala, samo otvarajući usta, pred milionima ljudi koji su došli da čuju njene najveće hitove, prenosi danas Si-En-En.

U blistavom kostimu, Maraja Keri je, isfrustrirana, hodala po bini tamo-amo, dok je plesači, koji su nastupali u pozadini, nisu poveli niz stepenice.

I dalje zbunjena, američka pop-zvijezda je pokušala da otpjeva još jednu pjesmu, "Emotions" iz 1991, kada je rekla: "Šta je - tu je". "Ne vrijedi, ne može bolje", zaključila je razočarano i napustila binu.

Kasnije poslije neuspjelog nastupa, Keri je na Tviteru, uz kratak snimak nastupa na kojem se obrukala, poželjela slijedbenicima srećnu i zdravu Novu godinu, uz napomenu da "ima čime da puni naslove u 2017."

Gledaoci propalog koncerta su, međutim, na istoj društvenoj mreži objavili ponižavajuće komentare o njenom nastupu, navodi Si-En-En.



Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar