Златан: Причам ногама, нисам плаћен да отварам уста!

Златан Ибрахимовић, нападач Манчестер јунајтеда и даље вјерује да његов тим може освојити титулу шампиона Енглеске без обзира на заостатак од 13 бодова за лидером Челсијем.

Фудбал 01.01.2017 | 17:30
Златан: Причам ногама, нисам плаћен да отварам уста!
Иако му је 35 година Ибрахимовић игра одлично у Премијер лиги, мада су многи сумњали у то. Јуче није успео да постигне гол против Мидлсброа, тако да је остао на 50 погодака у календарској години чиме је завршио 2016. као најбољи стријелац у европском лигама “петице“. Нада се да ће његови голови покренути Јунајтед ка врху табеле.

"Срећан сам, али сам могао бити срећнији", рекао је Ибрахимовић за ЕСПН, и наставио:

"Мислим да је могуће да освојимо титулу. Имали смо тренутака када нам резултати нису били какви би требали да буду, након добре игре, али смо и даље ту, заостатак је достижан. Надам се да друге екипе могу направити грешке, како би смањили заостатак. Радимо напорно за то, вјерујемо у то, ту смо да побјеђујемо. Нема оправдања, ту смо да урадимо оно што смо у стању учинити и да освојимо наслов".

Ибрахимовић је критичаре, који су сматрали да је престар за Енглеску, "ућуткао" сјајним партијама, које је уљепшао са 17 голова.

"Причам ногама, нисам плаћен да отварам уста.Плаћен сам да говорим с мојим ногама и то је оно што радим. Играм ове сезоне боље него прошле, јер знам да је прошла била савршена и трудим се да је надмашим. То је оно што сам радио у посљедњих 15 година. Дакле, ово што радим сада није ништа ново, то је само још једна сезона у мојом причи. До када ће трајати та прича, не знам. Док се физички осјећам добро не бринем се шта ће бити на терену, јер у мојој глави знам шта сам у стању да учиним", закључио је Ибрахимовић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар