Zlatan: Pričam nogama, nisam plaćen da otvaram usta!

Zlatan Ibrahimović, napadač Mančester junajteda i dalje vjeruje da njegov tim može osvojiti titulu šampiona Engleske bez obzira na zaostatak od 13 bodova za liderom Čelsijem.

Fudbal 01.01.2017 | 17:30
Zlatan: Pričam nogama, nisam plaćen da otvaram usta!
Iako mu je 35 godina Ibrahimović igra odlično u Premijer ligi, mada su mnogi sumnjali u to. Juče nije uspeo da postigne gol protiv Midlsbroa, tako da je ostao na 50 pogodaka u kalendarskoj godini čime je završio 2016. kao najbolji strijelac u evropskom ligama “petice“. Nada se da će njegovi golovi pokrenuti Junajted ka vrhu tabele.

"Srećan sam, ali sam mogao biti srećniji", rekao je Ibrahimović za ESPN, i nastavio:

"Mislim da je moguće da osvojimo titulu. Imali smo trenutaka kada nam rezultati nisu bili kakvi bi trebali da budu, nakon dobre igre, ali smo i dalje tu, zaostatak je dostižan. Nadam se da druge ekipe mogu napraviti greške, kako bi smanjili zaostatak. Radimo naporno za to, vjerujemo u to, tu smo da pobjeđujemo. Nema opravdanja, tu smo da uradimo ono što smo u stanju učiniti i da osvojimo naslov".

Ibrahimović je kritičare, koji su smatrali da je prestar za Englesku, "ućutkao" sjajnim partijama, koje je uljepšao sa 17 golova.

"Pričam nogama, nisam plaćen da otvaram usta.Plaćen sam da govorim s mojim nogama i to je ono što radim. Igram ove sezone bolje nego prošle, jer znam da je prošla bila savršena i trudim se da je nadmašim. To je ono što sam radio u posljednjih 15 godina. Dakle, ovo što radim sada nije ništa novo, to je samo još jedna sezona u mojom priči. Do kada će trajati ta priča, ne znam. Dok se fizički osjećam dobro ne brinem se šta će biti na terenu, jer u mojoj glavi znam šta sam u stanju da učinim", zaključio je Ibrahimović.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar