Бијељина: Физички напао полицајце

У Републици Српској у новогодишњој ноћи припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Српске евидентирали су укупно 13 нарушавања јавног реда и мира од којих је 12 туча, а у Бијељини је држављанин Србије чији су иницијали В.П. физички напао полицајце.

Република Српска 01.01.2017 | 13:36
Бијељина: Физички напао полицајце
В.П. је у 4.50 часова у Карађорђевој улици у Бијељини физички напао полицијског службеника, а након доласка полицијске патроле на лице мјеста, насрнуо је на још једног полицијског службеника, нанијевши му повреде носа.

Лице је лишено слободе, саопштено је из МУП-а Републике Српске.

У Бијељини такође, је у 3.50 часова, лице чији су иницијали Ј.Н. ножем нанио повреде лицу чији су иницијали А.Б. Повријеђени је пребачен у Болницу у Бијељини, гдје му је указана љекарска помоћ, а дежурни доктор је констатовао да је задобио лакше тјелесне повреде.

У 5.15 часова у Занатском центру у Бањалуци дошло је до туче више лица у којој је повријеђено малољетно лице из Лакташа.

Повријеђеном лицу је указана љекарска помоћ, након чега је пушен на кућно лијечење.

Оперативни рад на расвјетљавању овог догађаја је у току.

Истовремено, у овом периоду на подручју Републике Српске евидентирано је 12 саобраћајних незгода у којима су четири лица задобила лакше тјелесне повреде.

(Срна)
(Фото: Архива)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хе хе

01.01.2017 12:58

Мозда су они њега први напали психицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.01.2017 07:18

Тразили ценера,цовјек није дао и ста цес ето белаја.