Bijeljina: Fizički napao policajce

U Republici Srpskoj u novogodišnjoj noći pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske evidentirali su ukupno 13 narušavanja javnog reda i mira od kojih je 12 tuča, a u Bijeljini je državljanin Srbije čiji su inicijali V.P. fizički napao policajce.

Republika Srpska 01.01.2017 | 13:36
Bijeljina: Fizički napao policajce
V.P. je u 4.50 časova u Karađorđevoj ulici u Bijeljini fizički napao policijskog službenika, a nakon dolaska policijske patrole na lice mjesta, nasrnuo je na još jednog policijskog službenika, nanijevši mu povrede nosa.

Lice je lišeno slobode, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

U Bijeljini takođe, je u 3.50 časova, lice čiji su inicijali J.N. nožem nanio povrede licu čiji su inicijali A.B. Povrijeđeni je prebačen u Bolnicu u Bijeljini, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, a dežurni doktor je konstatovao da je zadobio lakše tjelesne povrede.

U 5.15 časova u Zanatskom centru u Banjaluci došlo je do tuče više lica u kojoj je povrijeđeno maloljetno lice iz Laktaša.

Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć, nakon čega je pušen na kućno liječenje.

Operativni rad na rasvjetljavanju ovog događaja je u toku.

Istovremeno, u ovom periodu na području Republike Srpske evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica zadobila lakše tjelesne povrede.

(Srna)
(Foto: Arhiva)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

He he

01.01.2017 12:58

Mozda su oni njega prvi napali psihicki.

ODGOVORITE
Name

Re

04.01.2017 07:18

Trazili cenera,covjek nije dao i sta ces eto belaja.